VAN / EDREMİT - Kınyas Kartal İlkokulu

Nis

Atamızın armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutladık. İstiklal Marşımızın okunması ve saygı duruşu ile başlayan törenin ardından şiirler okundu, konuşmalar yapıldı ve eğlenceli yarışmalar ile yüz boyama etkinliği gerçekleşti. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize teşekkür eder, tüm çocukların bayramını kutlarız.

Şbt

Okulumuz anasınıfı öğrencilerinden Lavin HARHAR, Kitap Van Projesi 3. okuma yarışmasında dereceye girerek üçüncülük başarısını okulumuza kazandırmıştır. Başarılarından dolayı öğrencimizi ve anasınıfı öğretmenimiz Mürüvvet Ömrüm SÖKMEN'İ tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Okulumuz 4/C sınıfı öğrencileri Gölge Oyunu'nun nasıl oynandığını, karakterlerin kişilik özelliklerini, ne zaman ve ne amaçla oynatıldığını, popüler kültürümüzdeki yerini yaparak yaşayarak öğrendiler. Çalışmalarından dolayı 4/C sınıf öğretmeni Harun ÇANAK'ı ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları etkinliklerle kutlandı. Programı hazırlayan sınıf öğretmenimiz Nahide ÖZDEMİR'e, koro çalışmasıyla programda yerini alan Müzik öğretmenimiz Gökhan YACAN'a, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı sebebiyle Kod Haftası 2023 teması olarak "Cumhuriyetimizin 100. Yılı" teması belirlenmiştir. Kinyas Kartal İlkokulu olarak bizler de Kinyas Kartal Ortaokulu Bilişim ve İnternet Kulübü tarafından gerçekleştirilen çalışmalara 4. Sınıf öğrencileriyle destek olduk. Çalışmalara katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Okul bahçemiz Edremit Belediye Başkanlığı, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfaltlandı. Çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

İlköğretim Haftası okulumuzda etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Tüm yıl gelecekleri için emek veren öğrencilerimiz karnelerini aldılar. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Okulumuz sınıf öğretmeni Harun ÇANAK ve öğrencileri resim çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalarından dolayı öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuzda yapılan deneme sonucunda dereceye giren öğrencilerimiz gerçekleştirilen törenle ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Atamızın armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutladık. İstiklal Marşımızın okunması ve saygı duruşu ile başlayan törenimiz müdür yardımcımız Mehmet Ali FİDAN'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Ardından şiirler okundu, konuşmalar yapıldı. Öğrencilerimizin hazırladığı birbirinden güzel gösteriler sergilendi. Programın hazırlanmasında ve düzenli bir şekilde sunulmasında emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür eder, tüm çocukların bayramını kutlarız.

Nis

Okulumuz Anasınıfı B Şubesi öğrencileri “Canım Ailem” isimli sunum etkinliğini başarıyla tamamladı. Yapılan sunumlar ile kendini ifade etme ve topluluk önünde konuşma becerileri edinen öğrencilerimiz hazırladıkları materyaller ile ailelerini arkadaşlarına tanıttı. Etkinlikleri gerçekleştiren öğretmenimiz Fulden ÖZDEMİR'i ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz anasınıfı öğrencilerimiz; bir kültür evi olarak gördüğümüz okul kütüphanemizde kitaptan dostlarıyla buluştular. Kütüphane haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde emeği geçen anasınıfı öğretmenimiz Fulden ÖZDEMİR ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Mrt

Yaşlılarımız, milli ve manevi değerlerimizi yaşatarak, gelecek nesillere aktarılmasında köprü görevi üstlenen, değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, toplumsal hayatımızın en kıymetli hazinelerindendir. Okulumuzda da kıymetli hazinelerimiz olan yaşlılarımız konusunda öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak amacıyla 18-24 Mart tarihlerinde "Yaşlılara Saygı Haftası" etkinlikleri düzenlenmiştir. Etkinlikte emeği geçen okul öncesi öğretmenimiz Mürüvvet Ömrüm Sökmen'i ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Mrt

2022/2023 Eğitim-Öğretim Yılı I. Yetişkinler I. Kademe okuma yazma öğretimi temel programı okulumuzda devam ediyor.