VAN / EDREMİT - Kınyas Kartal İlkokulu

Ekm

Okulumuz yardımcı hizmet elemanları kendi aralarında topladıkları parayla kalorifer kazan dairemizi tamir ettirdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz yararına düzenlenen kermesimizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzun en güzel köşelerinden biri arasına giren okuma köşemiz kullanıma açıldı. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından ilgiyle karşılanan okuma köşesi okuma saatinde ve ders aralarında boş kalmadı.

Eyl

Okulumuzu güzelleştirme çalışmalarımızla ilgili olarak; soru çözümü masaları oluşturuldu, okul duvarları renklendirildi, okuma köşesi ve Din Kültürü Sokağı yapıldı.

Eyl

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı veli toplantısını tüm idari kadro, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Tem

Değerli müdürümüz Okay Sayır görevini yeni müdürümüze bırakarak okulumuzdaki görevinden ayrıldı. Yeni müdürümüz Fethullah Kendir görevine başladı. Eski müdürümüze ve yeni müdürümüze görev yerlerinde başarılar dileriz.

Mrt

Öğrencilerimiz Durumu ve Okulumuzun İşleyişi Hakkında Velilerimizle Bir Toplantı Gerçekleştirdik.